Het Auto Onderhoud Plan van

Henk Jongen Auto's, Bosch Car Service

...

VOOR EEN PAAR TIENTJES PER MAAND JE AUTO ONDERHOUDEN!

Met ons Auto Onderhoud Plan wordt jouw auto onderhouden volgens het boekje. En dat voor een laag, vast bedrag per maand.

  • Inclusief grote beurt, kleine beurt en APK.
  • Inclusief gratis pechhulp in heel Europa. Ook bij de voordeur!
  • Inclusief gratis zomer- en wintercheck, bijvullen van vloeistoffen en vervangend vervoer.

Maak vanaf vandaag de slimme keuze en sluit het Auto Onderhoud Plan van Henk Jongen Auto's in Helmond af. U begrijpt dat het belangrijk is om uw auto in topconditie te houden, zonder dat het een aanslag vormt op uw portemonnee.

Met ons plan geniet u van de volgende voordelen:

  • Gegarandeerde optimale verzorging voor uw auto, zonder dat u hoeft te piekeren over de kosten.
  • Zeg vaarwel tegen onverwachte hoge rekeningen voor onderhoud. Wij zien dagelijks auto's in onze werkplaats met schade als gevolg van verwaarloosd onderhoud, met alle financiële gevolgen van dien. Met ons onderhoudsplan voorkomt u deze problemen.
  • En dat is nog niet alles! Met ons Auto Onderhoud Plan weet u altijd precies waar u financieel aan toe bent. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. Enkel de zekerheid dat uw auto in topconditie blijft, zonder dat het uw portemonnee zwaar belast.

Wacht niet langer! Maak vandaag nog de keuze voor het Auto Onderhoud Plan van Henk Jongen Auto's in Helmond. Uw auto verdient de beste zorg en u verdient de gemoedsrust van een goed onderhouden voertuig, zonder onverwachte financiële tegenvallers. Neem contact met ons op en laat ons uw auto in topvorm houden!

...

Wil jij ook de voordelen van Auto Onderhoud Plan?

Voer je kenteken in en zie wat Auto Onderhoud Plan kost voor jouw auto.

Henk Jongen Auto's, Bosch Car Service
Kanaaldijk 7 ZW
5706 LD Helmond

0492 537 150
www.henkjongen.nl