Auto Onderhoud Plan

Betaalbaar onderhoud voor iedere auto

Over ons

Als eigenaar van twee autogarages zag William Potgieter klanten langskomen met de auto voor een apk of onderhoud. Vervolgens zag hij ze tijden niet. Gingen ze naar een andere garage? Lieten ze hun auto niet regelmatig onderhouden? Dat kan en moet anders, dacht hij. Als klanten bij hem komen en gaan, dan moesten andere garages daar ook mee te maken hebben.

In 2012 was Auto Onderhoud Plan een feit. Een onderhoudsplan voor auto’s waarmee William klanten wil binden aan zijn garages. Voor zijn klanten een mooi plan om kosten te besparen op het onderhoud van hun auto. Hoe fijn is het om er zeker van te zijn dat het onderhoud van de auto jaar in jaar uit voordelig is geregeld? De levensduur van de auto wordt verlengd omdat de conditie in een optimale staat blijft.

William is samen met Harm Sijpkes het AOP-avontuur aangegaan. Een concept dat niet alleen aansluit bij autobezitters maar ook bij autogarages. Steeds meer garagehouders zien de voordelen van Auto Onderhoud Plan. Klanten blijven nu ook bij hen terugkomen. Niet alleen voor onderhoud, ook voor een reparatie of een bandenwissel.

“Tijdig auto onderhoud verkleint de kans op onverwachte problemen.”

Harm Sijpkes

Zowel Auto Onderhoud Plan als de partner garages werken hard om het onderhoudsplan voor iedere Nederlandse automobilist beschikbaar te stellen. Het aanmelden van jouw auto hebben we dan ook zo eenvoudig mogelijk gehouden. Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen van een partner garage, melden we jouw auto direct aan. Binnen één à twee werkdagen staat de auto ingeschreven.

Auto Onderhoud Plan partner garages

Alle garages die bij Auto Onderhoud Plan zijn aangesloten, staan op onze website vermeld. Je herkent deze garages ook aan het AOP-keurmerk. Dit keurmerk geeft de betrouwbaarheid van onze partners aan. Alle garages worden getoetst.

Is er geen Auto Onderhoud Plan garage bij jou in de buurt? Laat het ons weten. Dan gaan we op zoek naar een garage die zich bij ons wil aansluiten. Wij vinden het belangrijk dat jij op elk gewenst moment met de auto langs kunt rijden om een lampje te laten vervangen of om olie bij te laten vullen. Voor onderhoud moet je niet stad en land af te hoeven reizen om de auto te laten onderhouden.

Waar wacht je nog op?
Sluit vandaag nog Auto Onderhoud Plan af voor jouw auto!