Samen verbinden met betaalbaar onderhoud

Bouwen aan een relatie met je klant, die steeds minder vaak jouw werkplaats bezoekt. Is het nog mogelijk?

Klanten verbinden aan jouw autobedrijf met je eigen onderhoudsplan? De met Auto Onderhoud Plan samenwerkende autobedrijven doen dat! Autobedrijven die deelnemen sluiten met klanten een abonnement af voor het onderhoud en de pechhulp van hun auto. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze moeten betalen en hebben de autobedrijven een vaste maandelijkse inkomensstroom en de zekerheid van klantenbinding. 

Wat houdt Auto Onderhoud Plan in?

Auto Onderhoud Plan is een formule om klanten te binden aan je werkplaats. Klanten krijgen voor een vast bedrag per maand onderhoud, pechhulp, apk en winter- of zomercheck. Zo blijft het onderhoud betaalbaar voor de klant en zijn er geen onverwachte hoge nota’s voor het reguliere onderhoud. Of het om je huis, je telefoon of je auto gaat, de klant anno nu wil geen verrassingen en wenst de mogelijkheid om een vast bijdrag per maand te betalen. Voor autobedrijven is Auto Onderhoud Plan interessant omdat de formule een vast maandelijks inkomen genereert en klantloyaliteit garandeert voor de werkplaats en op het moment dat de klant aan een nieuwe auto toe is.

Inmiddels zijn er bijna 100 autobedrijven die gezamenlijk meer dan 14.000 auto’s hebben aangemeld. Als Partner hoef jij zelf geen marketingcampagnes op te zetten. Je wordt volledig bijgestaan. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als al het gereedschap beschikbaar is?

Wil jij meer klanten én maandelijks verzekerd zijn van een vaste inkomstenstroom?

Informeer naar de mogelijkheden om onze “exclusieve” Auto Onderhoud Plan Partner in jouw regio te zijn.

Interesse en weten of er in jouw regio nog plek is ?

Bel, App of mail ons:
Harm Sijpkes: 06 10 91 18 88   harm@autoonderhoudplan.nl
William Potgieter: 06 52 54 33 68   william@autoonderhoudplan.nl

Video Carlo Hensgens

Tevreden garagisten

Ervaring Carlo Hensgens

Het onderhoudsplan stelt je in de gelegenheid om een langdurige relatie met jouw klant op te bouwen. Voor relatief een klein bedrag per maand is de klant voorzien van compleet onderhoud. De klant hoeft hier niet zelf meer over na te denken. Daarnaast vinden mensen het heel fijn dat zij van tevoren weten wat de kosten zijn van het reguliere onderhoud. Wij groeien dit jaar door naar 2.000 AOP-contracten. Auto Onderhoud Plan is dé tool om een onderneming op de lange termijn levensvatbaar te maken.

Mobiliteitsgroep Hensgens (Nieuwstadt & Maastricht)

Carlo Hensgens

Ervaring Ronald van Kesteren

Door ons partnerschap met Auto Onderhoud Plan zien wij met name kleine auto's die weinig rijden, nu wel elk jaar langskomen in onze werkplaats. Met het onderhoudsplan kunnen wij deze klanten actief benaderen en wordt er geen jaar overgeslagen. Mooie bijkomstigheid, we kunnen het werkplaats bezoek managen. In rustige een periode plannen we met onderhoudsplan klanten de agenda vol, terwijl in een drukkere periode wij juist wat meer spreiden. Onze ervaring is ook als mensen elders een auto kopen (komt gelukkig niet heel vaak voor) de klant wel terugkomt voor het plan en dus weer in onderhoud komen. Kortom grip op je klant en grip op je planning. Oh ja, en de start van maand is met het incasseren van het abonnementsgeld altijd fijn!

Autobedrijf Groenewoud van Kesteren (Schagen)

Ronald van Kesteren

Ervaring Haitze Idzenga

Sinds een half jaar ben ik Partner van Auto Onderhoud Plan en is het aantal onderhoudsbeurten met 60% gestegen. Met het onderhoudsplan stellen mensen het onderhoud van de auto niet meer uit. Een reparatie laten ze sneller uitvoeren vanwege het lage facturatiebedrag.”

Autobedrijf Idzenga (Drachten)

Haitze Idzenga

Contact

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Hooghoudtstraat 12
9723 TG Groningen


088-0320500

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten