• Goed onderhoud - Betrouwbare auto's

Auto Onderhoud Plan het concept voor goed en goedkoop onderhoud aan uw auto

Uw auto

Hoe prachtig sommige auto's ook zijn, uw auto is vooral een vervoermiddel waarmee u veilig van A naar B rijdt. Als dat niet kan, omdat uw auto bijvoorbeeld voor reparatie bij de garage staat, is dat vervelend. Vaak kost dat u veel geld. En daar zit u niet op te wachten.

Vaste en variabele lasten

In Nederland mag u met uw auto de weg op als u een geldig rijbewijs heeft, uw motorrijtuigenbelasting heeft afgedragen, uw auto is verzekerd én van een apk-keuring is voorzien. Hieraan hangt een prijskaartje. De uitgaven voor uw auto zijn voor u jaarlijks terugkerende vaste kosten.

Voor uw auto heeft de fabrikant een onderhoudsschema opgesteld. In dat schema staan kilometerstanden vermeld. Indien u de vermelde kilometers heeft gereden, dienen specifieke onderdelen te worden vervangen en op slijtage te worden gecontroleerd.

Regelmatig onderhoud en controle van de slijtagedelen minimaliseert de kans op calamiteiten en de daaruit voortvloeiende financiële tegenslagen. Daarnaast blijft uw auto in optimale conditie.

De lasten voor uw auto zijn onder te verdelen in vaste en variabele lasten. Het onderhoud aan uw auto, zoals in het schema van de fabrikant staat vermeld, behoort tot een vaste last. De variabele lasten vloeien voort uit defecten, die te maken hebben met de gebruiksintensiteit en de leeftijd van uw auto. In de meeste gevallen ontstaan deze defecten door de slijtagedelen niet op tijd te vervangen. De variabele lasten zijn van tevoren niet in te schatten omdat onbekend is wanneer deze plaatsvinden.

Auto Onderhoud Plan: een zeer aantrekkelijke oplossing!

Met het Auto Onderhoud Plan bent u voor een vast bedrag per maand van regelmatig onderhoud verzekerd én wordt uw auto tijdig van een apk-keuring voorzien. In dit maandelijkse bedrag zit tevens inbegrepen:

  • zomer- en wintercheck;
  • defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen;
  • vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig);
  • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis);
  • haal- en brengservice;
  • vervangend vervoer.

Voordelen onderhoudsplan

  • Voorkom achterstallig onderhoud aan uw auto.
  • Uw auto blijft in optimale conditie.
  • U blijft altijd financieel op de hoogte.

Auto Onderhoud Plan: bespaar zonder te bezuinigen!

Auto Onderhoud Plan biedt u nog een voordeel! Indien u het onderhoudsplan afsluit, profiteert u van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en pechhulppas. In tegenstelling tot de tarieven die merkdealers en diverse aanbieders van mobiliteitsservice hanteren, bent u bij Auto Onderhoud Plan tot 300 euro goedkoper uit. En dat elk jaar opnieuw!

Wij hanteren heldere onderhoudstarieven, overeenkomstig met de voorwaarden van Auto Onderhoud Plan. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt perfect en voor een vast laag bedrag per maand onderhouden. Bij Auto Onderhoud Plan bieden wij u te allen tijde advies voor het opnemen van een stelpost voor uw variabele lasten. Zo voorkomt u dat u bij het vervangen van slijtageonderdelen en / of reparaties voor financiële verrassingen komt te staan.

Over Auto Onderhoud Plan

Het doel van Auto Onderhoud Plan is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan voor uw auto te creëren, waarbij 'kosten besparen op het onderhoud' en 'de betrouwbaarheid van de auto te behouden' belangrijke uitgangspunten zijn.

Tijdig en goed onderhoud aan de auto verkleint de kans op onverwachte problemen. Hierdoor zal de waarde van de auto minder snel afnemen en is de auto milieuvriendelijker. Bij Auto Onderhoud Plan vinden wij dit erg belangrijk. Onze visie is niet voor niets: “Nooit meer een auto die u in de steek laat!”.

Hoe doet Auto Onderhoud Plan dat?

Auto Onderhoud Plan werkt hard om het onderhoudsplan voor iedere Nederlandse automobilist beschikbaar te stellen. U kunt een onderhoudsabonnement bij één van onze partners afsluiten. Via 'Onze garages in uw buurt', linksboven op de homepage, kunt u zien of er bij u in de buurt een Auto Onderhoud Plan Partner aanwezig is.

Indien bij u in de buurt geen Auto Onderhoud Plan Partner aanwezig is en u wel van ons onderhoudsplan gebruik wenst te maken, kunt u het onderhoudsplan aanvragen. Wij gaan zo snel mogelijk op zoek naar een autogarage bij u in de buurt, die zich bij Auto Onderhoud Plan wil aansluiten.

Wie zijn wij?

Auto Onderhoud Plan is in 2012 door William Potgieter en Harm Sijpkes opgericht. William heeft jarenlange ervaring in de automotive sector en is eigenaar van twee onafhankelijke autogarages. Harm is jaren actief geweest in de financiële sector. Beide ondernemers delen de passie voor auto's en ondernemerschap vanuit toegevoegde waarde.

Naast Willam en Harm is Erik Luten nauw betrokken bij het Auto Onderhoud Plan. Erik is eigenaar van Grafisch Werk. Hij is verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen aangaande de website van Auto Onderhoud Plan. Hierin wordt Erik door Gerjan Steenbeek van Stoneart en Carin Heutinck van Heutinck tekst & advies ondersteund. Stoneart bouwt professionele websites die werken. En Heutinck tekst & advies (her)schrijft, redigeert en corrigeert teksten.

De naam en het concept Auto Onderhoud Plan zijn beschermd door het BBIE, Benelux Bureau voor Intelectuele Eigendom. Iedere vorm van kopiëren of dupliceren zal worden vervolgd.

Kosten besparen

Ons bedrijf heeft een behoorlijk wagenpark. Dankzij het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan besparen we veel geld. Voortaan zijn zaken zoals olie bijvullen, lampjes vervangen en pechhulp gedekt. Dit bespaart ons een enorme factuurstroom aan tussentijdse rekeningen.

Wel onderhoud

Ondanks dat we weten dat het onderhoud van de auto belangrijk is, komt dat vaak op de tweede of derde plaats. Andere uitgaven gaan voor of het onderhoud van de auto wordt vergeten. Met het onderhoudsplan besparen we veel geld. Alles is gedekt en geregeld. Dat geeft een goed gevoel.

Contact

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Hooghoudtstraat 12
9723 TG Groningen


088-0320500

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten